Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "Kalp değerlerini gösteren ceket"

Forum : altyazı

profiline bakın

birçok dizinin altyazısına ulaşabileceğiz siteler:

divxforever : üyelik gerekli indirebilmek için. yeni diziler biraz geç olmakla birlikte ekleniyor.

divxplanet: yeni dizilerin altyazıları çok popülerse (bkz. lost) aynı gün içinde eklenebiliyor. türkçesi de peşisıra geliyor. üyelik gerekmiyor.

forom.com: dünyanın en korkunç sitelerinden olsa da ingilizce altyazı bulmak için hala oraya koşuyorum… üyelik istiyor hem de!

en azından benim kullandıklarım bunlar…

bu site de bir harika: ger’s diffuse

22dakika|blog|azizk| peki ya sosyomat profilim?

ayrıca ilk türkçe alt yazı arama motoru, bir divxplanet ürünü olan altyazi.org var.

wow harikaymış bu, teşekkürler arda :D

@Azizk : ger’s diffuse , wohoaaa hiç bilmiyordum , teşekkür ederim yeni diziler için süper kaynak :)

ni demek. ger’s diffuse gerçekten çok hoş bi site. hemen koyuyorlar altyazıları.

senelerdir kullandığım titulkyk var..

titulkyk’da altyazılar çok geç çıkıyor. 1 haftadan erken çıktığını görmedim ben. ger’s diffuse bayağı iyi göründü bana da.

... through the darkness of future past the magician longs to see one chants out between two worlds "fire walk with me"...

ger’s diffuse şu aralar kapalı sanırım. Dizi altyazılarını başka nerede bulabiliriz ? :)

divxplanet kesinlikle çok işe yarıyor. hatta benim favori bir çevirmenim bile var! mert demir diye bir çevirmen, kim olduğunu bilmiyorum ama özellikle prison break altyazılarında onun ismini görünce gözüm kapalı indiriyorum, gayet başarılı kendisi!

cince ama özellikle dizi altyazilarina ulasmak cok kolay (ayrica cok hizli) http:\\www.shooter.cn

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

(0 cevap)
(1 cevap)
(12 cevap)