Forum : diğer yabancı diziler
bu dizi hala yayında. gündüz emmy‘lerini(bi de asıl primetime emmyleri var biz onu biliyoruz daha çok) bile alıyor anlıyorum kategorisinde iyi ama ben bu diziden bıktım. hala gündüz dizilerinde en çok izlenenlerdenmiş’ i okurken, linki ölesiye kaybettim bulursam yapıştırırım, anladım ki kurtuluş yok. gözümün önüne geldi çocukluğum resmen, televizyon kavgaları. evimizde hep çok tv var bildim bileli.. hep bu dizinin yüzünden.. ailemizi parçalamış be , ayrı odalara göndermiş. sonra öğrendim ki 5 oyuncusu ölmüş, ölmez mi hiç? az buz değil 33 yıl olmuş (1973’ten beri sizlerle…) dahası da var bunun bir blogu var orada ne var ne yok öğreniyorsunuz… her hafta bir oyuncunun doğumgünü aman allahım. her birinin yeni dizisi yeni filmi. o kadar çoklar ki. hele o victor newman yok mu. tv.com ‘a koskoca da reklam vermişler…(cbs) foruma bunu yazarak ne elde edeceğim bilmiyorum, belki birleşir amerika’ya yürürüz.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
forum aktivite
- Harsh Realm (3)
- çeşitli altyazı siteleri (13)
- Lost.S04E07.HDTV.XViD.DOT -... (0)
- en iyi beş (6)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- lost 4x05 The Constant (0)
network siteleri
zamazing.org
Teknoloji harikaları, yeni ürünler ve mobil hayat3ayak.org
Seksi fotoğraf makineleri, aksesuarlar, püf noktaları ve ilham alınası sanatçılarhafif.org
Meraklı ol!bildirgec.org
internet, tasarım, popüler kültür, teknoloji, mimler ve mucizeleritorpilli.com
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkeziyenimecra.org
Internette reklamın iyisi kötüsü olursinepil.org
Filmler, Yönetmenler, Oyuncular, Sinema Haberleri10marifet.org
Yaratıcı el becerileri ve hayatınızı renklendirecek cin fikirlerucandaire.org
bilimin kurguya doyduğu an