Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "Yer Değiştirmeler"

Forum : diğer yabancı diziler

profiline bakın

bu dizi hala yayında. gündüz emmy‘lerini(bi de asıl primetime emmyleri var biz onu biliyoruz daha çok) bile alıyor anlıyorum kategorisinde iyi ama ben bu diziden bıktım. hala gündüz dizilerinde en çok izlenenlerdenmiş’ i okurken, linki ölesiye kaybettim bulursam yapıştırırım, anladım ki kurtuluş yok. gözümün önüne geldi çocukluğum resmen, televizyon kavgaları. evimizde hep çok tv var bildim bileli.. hep bu dizinin yüzünden.. ailemizi parçalamış be , ayrı odalara göndermiş. sonra öğrendim ki 5 oyuncusu ölmüş, ölmez mi hiç? az buz değil 33 yıl olmuş (1973’ten beri sizlerle…) dahası da var bunun bir blogu var orada ne var ne yok öğreniyorsunuz… her hafta bir oyuncunun doğumgünü aman allahım. her birinin yeni dizisi yeni filmi. o kadar çoklar ki. hele o victor newman yok mu. tv.com ‘a koskoca da reklam vermişler…(cbs) foruma bunu yazarak ne elde edeceğim bilmiyorum, belki birleşir amerika’ya yürürüz.

1 kez bile izlemedim şu young and restless ı. her seferinde beauty and the beast i çağrıştırıyor bana :)

eva longoria’nın da oynadığı dizi bu muydu?

22dakika|blog|azizk| peki ya sosyomat profilim?

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

(3 cevap)
(0 cevap)
(2 cevap)