Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan torpilli.com'da: "Pilli gelirlerini nasıl değerlendirelim ?"

Forum : genel

profiline bakın

“En şunu izledim, ay bu kadar beğendim, ay bu kadar nefret ettim” konusu.

www.altantois.com & blog.altantois.com

Farzımisal:

en son: LOST S3E01 ’i izledim ve bence iyi bir sezon başlangıcıydı.

How I Met Your Mother s02e03ü izledim.beklediğim kadar eğlenceli değildi.

What the hell am I doin' here,I don't belong here...

Battlestar Galactica bitti biraz önce.. Ama yahu, süper gerilim yaptı. Çok çok iyi bir diziymiş hakikaten.

Birde ondan önce X-Files ve Ghost Whisperer’ı izledim ve Ghost Whisperer takdire şayan bir dram sundu izleyenlere.. Gözlerim doldu sonunda

en son lost 0306 yı izledim, yorumumu da i do’ya yaptım zaten:) vay be..demek ben lost dışında dizi izlemiyorum! ( :

"I give no alms,I'm not poor enough for that" Nietzsche

hmm hmm… En son Monk sezon1×2’yi izledim. ilk iki bölüm zaten birbirinin devamıydı. Şayet bu tempoda gidecekse yakında vazgeçilmezim olacağa benziyor. Ah, ondan öncede her zamanki gibi House MD’yi izledim. Her zamanki gibi şahaneydi…

İnsanlar çağlar boyu "merak" ile kutsanmıştır.

en son dün gece grey’s anatomy 3. sezon 7. bölümü izledim bu sezonun diğer bölümlerine kıyasla baya zayıf bir bölümdü.. Hastane dışında bir ortamda hele hele çayır çimen kamp ortamında doktorları görmek gayet gereksizdi, hiçbir şey olmadı desek yeridir, pek beğenmedim.. ondan önce de how i met your mother 2. sezon 8. bölümü izledim pek güzeldi mm :)

dün gece dexter s01e02 izledim. gayet iyiydi. bugün heroes 7-8-9 izleyeceğim.

http://hergin.blogspot.com

lost 3. sezon 6. bölüm “i do” prison break 2. sezon 8-9-10-11-12-13. bölümler..

Ben en son kanal 7 de şifacı diye bir dizi izledim.Doğrusu konu olarak cnbc deki dizilere çok benziyordu.Sanırım öğrenci evimizdeki televizyonun çeken bir kaç kanalından en çok ilgimi çeken o olduğu için izledim.Ama olsun keyifliydi.Haha ismi healer olsa acaba daha mı çok severdim????Sanırım bildik ve alışılmış kavramlar kelimeler,isimler pek cazip gelmiyor.Ama yine de illa dizi tutsun diye bu tür hinliklere kalkışmadıkları ve karakterlere bilindik isimler koydukları için senaristi kutlamak lazım.Kötülerle iyilerin mücadelesi ,dizilerde değişmeyecek olan tek klişe.

scrubs’ın 6. sezonu başladı . 2 bölüm oldu daha…onları izledim işte. çok güzel başladı. özellikle 2.bölüm pek hoş sevgi dolu olmuş, gerçi öyle çok bölüm var ama. bu sezon daha bi absürd daha bir komik daha bir ağlatmalık gibi başladı. hayırlısı. dexter da izledim tabi ki bugün.yine.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

1 2 3 4 Sonraki

Son mesajlar tüm mesajları göster

(7 cevap)
(0 cevap)
(1 cevap)