Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "Kazuhiko Nakamura"

Forum : genel

profiline bakın

herkese merhabalar. forumun “genel” kısmında, siteye dair önerilerinizi, sitedeki problemleri, gelişmesi için aklınıza gelen fikirleri paylaşabilirsiniz. umarız burası ateşli bir tartışma ortamına dönüşür :)

22dakika|blog|azizk| peki ya sosyomat profilim?

hayırlı olsun. heyecanlıyız; merakla takipteyiz..

sitedeki problemler demişken, “bugün izlenecekler” bölümünde pazar gününün programları bulunmakta.. Farkındasınızdır belki.. Yine de belirteyim dedim.

+ belki bu bölümü google calender’la ortak bir şey oluşturulabilir gibi bir fikir geldi şimdi..

evet öyle bir plan var, şimdilik azcık sorunlu orası. ilgileneceğiz.

Yeri burası gibi gözükmese de “hoşbulduk” demek mutluluk verir zira memlekette benim gibi dizi fanatiklerinin olduğunu görmek sevindirici bir olay oldu benim için :) Kuvvetli bir reklamla (ki şimdiden ilgilenebilecek olan arkadaşlarıma ilettim adresi) burası daha da canlı bir platform’a dönüşebilir :) Şimdiden tebrikler…

çok teşekkür ederiz katılımlarınız ve görüşleriniz için. sizden kuvvet alıyoruz efendim :)

buraya baktıkça bir diziyi devamlı takip edesim geliyor… televizyondan pek hazzetmiyorum da…

Henüz profilimi oluşturmaya vakit bulamamış olsamda :)

Bence süper bir fikir ve umarım iyi gider..

İzledikçe buraya açasım geliyor bölümler ardından

www.altantois.com & blog.altantois.com

açın tabiki de, harika olur :)

aniden ben geldim, selam vereyim dedim. bir dizi tutkunu olarak hatta dizisiz henüz yaşayamayan biri olarak yalnız olmadığımı görmek harika bir duygu inanın, yoksa kendimi uzaylı zannediyordum :)

İnsanlar çağlar boyu "merak" ile kutsanmıştır.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

(7 cevap)
(0 cevap)
(1 cevap)