Forum : 24
24 dizisine yeni giriş yapmış birisi olarak bazı ara bölümlerin varlığını farketmiş bulunmaktayım :) Bu, bir sezonu diğerine bağlayan geçiş bölümlernin televizyonda yayınlanmadığı ve sadece sezon DVD ’sinde yer aldığı gibi şeyler de okudum. Şu an için sadece sezon 4’ü sezon 5’e bağlayan olayları içeren “Prequel” bölümünü bulabildim, sorum ise şu;
“Prequel” benzeri bölümler her sezon için çekilmiş mi, yoksa sadece sezon 4 ve 5 arası tek bir bölüm mü söz konusu?
Diğer sezonlar için, özellikle de şu an izlediğim 3. sezon’a geçiş için bir bölüm olsa fena olmazdı diye düşünüyorum. Zira 3 yıllık süreç içerisinde arada kaynadığını düşündüğüm bir çok olay var; Palmer nasıl iyileşti? Jack Bauer ve Kate Warner arasında neler oldu? Kim nasıl birden bire CTU ’ya başladı? vs.
Bu arada sezon 4’ü sezon 5’e bağlayan “Prequel” bölümünü aşağıdan indirebilirsiniz ;)
http://rapidshare.de/files/34721638/yirmidort.sezon5.gecis.bolumu.rar
bu ayın cnbc-e dergisi de verdi o 4’ten 5’e geçişi, ama artık ay bitti tabi.
neyse konuya gelirsek, o prequel denen (ara bölüm) 4.sezon dvd sette vardı. şimdi yeni çıkıcak 5. sezon dvd setinde‘de bir adet mevcut olacak tekrar. ilk defa 4. sezon dvd seti le başladılar bu ara bölümleri vermeye. o yüzden 3. günden sonra ne yaptığı bizim hayal gücümüze kalıyor.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
forum aktivite
- Harsh Realm (3)
- çeşitli altyazı siteleri (13)
- Lost.S04E07.HDTV.XViD.DOT -... (0)
- en iyi beş (6)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- lost 4x05 The Constant (0)
network siteleri
zamazing.org
Teknoloji harikaları, yeni ürünler ve mobil hayat3ayak.org
Seksi fotoğraf makineleri, aksesuarlar, püf noktaları ve ilham alınası sanatçılarhafif.org
Meraklı ol!bildirgec.org
internet, tasarım, popüler kültür, teknoloji, mimler ve mucizeleritorpilli.com
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkeziyenimecra.org
Internette reklamın iyisi kötüsü olursinepil.org
Filmler, Yönetmenler, Oyuncular, Sinema Haberleri10marifet.org
Yaratıcı el becerileri ve hayatınızı renklendirecek cin fikirlerucandaire.org
bilimin kurguya doyduğu an