Forum : türk dizileri
biraz fırtınayı izledim. salıları kanal d’de. oturup sürekli izlemem muhtemelen, bazı yerleri komikti. erkan can ve mükremin’in annesi (adını bilmiyorum) rollerinde iyiler. yapım da bkm’ninmiş zaten..
sonra acemi cadı var kanal d’de yine. nergis kumbasar ile şenay gürler’i ayrı ayrı pek severim. ama bütünde dizi sıkıcı geldi bana.. klasik cadılığını farkeden genç kızımızın halleri. perşembeleri bu dizi.
ümit milli’yi isminden dolayı pek merak etmiştim. bi de meşhur şarkısı var. bu da star tv’nin dizisi ama perşembe yayınlanmıyormuş. yakalayamadım.. resmi sitesi var. şarkıyı da ordan dinlemek mümkün, güzel değil aslında ama.. daha izlemedim ümidim az, ümit milli bir çok insanın ilgisini çekecek! cinsten bir konu.
acemi cadı, sabrina: the teenage witch’in haklarını satın almış, ve tamamen türkçe bir uyarlama ile karşımıza çıkıyor.
iyi hoş da, o kedi nedir öyle kardeşim?
of acemi cadı, baya kötüymüş. seyrettim geçen gün, yani şu yabancı dizinin uyarlaması olayında, “dadı” ile tavan yaptılar, sonra hiç bir dizi yakınından bile geçemiyor, deli oluyorum.
yoo tabiki de “yasak” gibi bir fikir aklımızdan bile geçmiyor. ancak, haber niteliği taşıyan ve türk dizileri ile ilgili kaliteli yazılar üretemiyoruz şimdilik. bunun nedenleri, (kişisel görüşüm) hem türk dizilerinin bir çoğunun kalitesinin belirli bir seviyenin altında olması, hem de izlemediğim için belki de var olan cevherleri farkedememem.
ama tabiki de açığız, şöyle gıcır gıcır bir yazı yazın, yollayın, seve seve hemen yayınlayalım…
Kanal 7 de şifacı diye bir diziye rastladım ve başka izleyecek bir şey bulamadığım için izledim ama hoşuma gitti.Kaçıncı bölümünü izlediğimi bilmiyorum,daha önceki bölümleri izleyenler varsa,fikirlerini paylaşırsa…
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
forum aktivite
- Lost.S04E07.HDTV.XViD.DOT -... (0)
- en iyi beş (6)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- LOST S04E06 PROPER (0)
- lost 4x05 The Constant (0)
- How i met your mother S02E12 (4)
- (0)
network siteleri
zamazing.org
Teknoloji harikaları, yeni ürünler ve mobil hayat3ayak.org
Seksi fotoğraf makineleri, aksesuarlar, püf noktaları ve ilham alınası sanatçılarhafif.org
Meraklı ol!bildirgec.org
internet, tasarım, popüler kültür, teknoloji, mimler ve mucizeleritorpilli.com
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkeziyenimecra.org
Internette reklamın iyisi kötüsü olursinepil.org
Filmler, Yönetmenler, Oyuncular, Sinema Haberleri10marifet.org
Yaratıcı el becerileri ve hayatınızı renklendirecek cin fikirlerucandaire.org
bilimin kurguya doyduğu an