Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan torpilli.com'da: "Haftalık bülten hazırlayarak gelirinizi arttırın"

Forum : türk dizileri

profiline bakın

biraz fırtınayı izledim. salıları kanal d’de. oturup sürekli izlemem muhtemelen, bazı yerleri komikti. erkan can ve mükremin’in annesi (adını bilmiyorum) rollerinde iyiler. yapım da bkm’ninmiş zaten..

sonra acemi cadı var kanal d’de yine. nergis kumbasar ile şenay gürler’i ayrı ayrı pek severim. ama bütünde dizi sıkıcı geldi bana.. klasik cadılığını farkeden genç kızımızın halleri. perşembeleri bu dizi.

ümit milli’yi isminden dolayı pek merak etmiştim. bi de meşhur şarkısı var. bu da star tv’nin dizisi ama perşembe yayınlanmıyormuş. yakalayamadım.. resmi sitesi var. şarkıyı da ordan dinlemek mümkün, güzel değil aslında ama.. daha izlemedim ümidim az, ümit milli bir çok insanın ilgisini çekecek! cinsten bir konu.

acemi cadı, sabrina: the teenage witch’in haklarını satın almış, ve tamamen türkçe bir uyarlama ile karşımıza çıkıyor.

iyi hoş da, o kedi nedir öyle kardeşim?

22dakika|blog|azizk| peki ya sosyomat profilim?

acemi cadıyı izlemedim ancak sihirli annemsi bir havası var sanki.

of acemi cadı, baya kötüymüş. seyrettim geçen gün, yani şu yabancı dizinin uyarlaması olayında, “dadı” ile tavan yaptılar, sonra hiç bir dizi yakınından bile geçemiyor, deli oluyorum.

asıl acemi cadı ümit milli yanında dizi kalıyor. ümit milli çok çok fena…devam edemeyeceğim

peki burda türk dizileri hakkında yazmak yasak mı, neden yok türk dizisi?

yoo tabiki de “yasak” gibi bir fikir aklımızdan bile geçmiyor. ancak, haber niteliği taşıyan ve türk dizileri ile ilgili kaliteli yazılar üretemiyoruz şimdilik. bunun nedenleri, (kişisel görüşüm) hem türk dizilerinin bir çoğunun kalitesinin belirli bir seviyenin altında olması, hem de izlemediğim için belki de var olan cevherleri farkedememem.

ama tabiki de açığız, şöyle gıcır gıcır bir yazı yazın, yollayın, seve seve hemen yayınlayalım…

Kanal 7 de şifacı diye bir diziye rastladım ve başka izleyecek bir şey bulamadığım için izledim ama hoşuma gitti.Kaçıncı bölümünü izlediğimi bilmiyorum,daha önceki bölümleri izleyenler varsa,fikirlerini paylaşırsa…

kaygısızlar’ın üstüne dizimi vardı be :) süper baba da ayrı bi ekol tabii

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

(8 cevap)