
The Vampire Diaries'in 9. bölümünün özetidir. Eğer dizinin bu bölümünü izlemediyseniz lütfen yazının devamını okumayınız.
Açılış sahnesi, Bonnie'nin Emily tarafından rahatsız edilmesiyle başladı. Matt Caroline ile olan ilişkisini yeni bir boyuta taşıdı. Caroline eskiden beri onu sevmediğini ama şimdi ise birlirlikte zaman geçirmekten keyif aldığını söyledi. Jeremy okulda notlarını düzeltirken, okula yeni gelen tarih hocası notlarını düzeltmesi için ona ekstra kredi verdi. Damon Bonnie'den kolyeyi istedi ama Bonnie kolyeyi vermedi. Damon, Bonnie'ye Emily'i görürse ona iletecek bir mesajı olduğunu söyledi. Bu durum Bonnie'yi rahatsız etti. Konuyu Elena ile paylaştı. Elena da Stefan'ı çağırıp yardım istedi. Stefan bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Bunun için de Damon ile beraber içki içti, futbol oynadı, dart oynadı. En sonunda Damon, Stefan'a gerçeği söyledi. (Bu gerçek de beni şok etti.) Aslında Katherine'in ölmediğini, Damon'ın Emily'den yardım istediğini ve Emily'nin de kendi çocuklarını korumasına karşılık Katherine'i bir büyü yardımıyla tılsımın içine sokmuş olduğunu öğrendik. Caroline ve Bonnie bir tartışma yaşadılar. Nedeni Caroline'in cadılığa inanmamasıydı. Sonra inandı ve Emily'nin ruhunu çağırma fikrini önerdi ve uyguladılar.

Bonnie, Caroline, Elena ruh çağırırken
Sonrasında Bonnie'nin bedelini ele geçiren Emily gereğini yapması gerktiğini söyledi. Elana Bonnie'nin içerisindekinin Emily olduğunu anlayıp, Stefan'ı aradı. Damon konuşmaları duyup engelemek istedi. Emily onu ağaca fırlattı. Damon ağaca girdi. Stefan Damon'ı kurtardı ama Emily anlaşmayı yapmayacağını söyledi. Stefan Damon'a soru sordu. Damon cevabı verdi. Emily Katherine'i korumak için tüm kiliseyi tılsımın içine sokmuştu ve Emily bunu istemiyordu. Eğer tılsım açılırsa Katherine de 27 vampir de serbest kalacaklardı. Damon'a "çocuklarımı korumalıyım, üzgünüm" dedi ve kolyeyi yok etti. Bu duruma sinirlenen Damon, Bonnie'yi ısırdı. Stefan kendi kanından Bonnie'ye içirdi ve Bonnie kendine geldi. Elena, Stefan'a Bonnie'ye tüm gerçekleri açıklayacağını söyledi. Beraber olmamak fikrinden vazgeçip, beraber olabileceklerini ekledi. Stefan ise, eve dönmenin hata olduğunu ve ayrılıcağını söyledi. Bölüm sonlarına doğru Elena, Bonnie'ye tüm gerçekleri anlattı. Elena'nın teyzesi ise Jeremy'nin yeni tarih hocası ile tanışıp sohbet etti. Bölüm sonlarına doğru, Elena'nın teyzesi eski erkek arkadaşının resmini buldu ve yırttı. O sırada kapı çaldı ve bizim Damon tarafından öldüğünü zannettiğimiz habercinin yaşadığı ortaya çıktı. Bölüm gerçekten inanılmazdı özellikle Katherine'nin yaşaması, Damon'ın bununla ilgili planı, yeni tarih hocası, Elena'nın alile tarihi, öldüğünü zannettiğimiz habercinin yaşaması ve son olarak da Matt ile Caroline arasında yeni bir ilişkinin başlaması.
Her bölümdeki gibi bu bölümde de çalınan müzikler gerçekten çok güzeldi. Bölümde çalan şarkılar;
Echo & The Bunnymen – “Think I Need It Too”
Pablo Sebastian – “Lies”
Idlewild – “Post Electric”
The Bravery – “The Spectator”
Great Northern – “Houses”
Barcelona – “Come Back When You Can”
- xran
- 0 yorum var
- 16 Kasım 2009 10:32
« önceki yazı Lie to Me foxlife'da |
sonraki yazı » Vampire Diaries 10.Bölüm Fragmanları |
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
İlgili Yazılar
- Vampire Diaries 10. Bölüm Özeti (0)
- Vampire Diaries 6. Bölüm Özeti (2)
- Vampire Diaries 7. Bölüm Fragmanı (2)
- Vampire Diaries 7.Bölüm Özeti (0)
- Vampire Diaries 8.Bölüm Fragmanları (1)
- The Vampire Diaries Twilight Çakması Mı? (1)
- The Vampire Diaries 1x01 (6)
- Vampire Diaries 9. Bölüm Fragmanları (0)
- Vampire Diaries 8. Bölüm Özeti (0)






