
Her Temas İz Bırakır, Son Hafriyat romanlarının baş karakteri olan Behzat'ımız -ki kendisi çok sevecen bir insan değildir- öncelikle kabadır; aynı zamanda vurdumduymaz, gelecek ile alakası olmayan, kendi kurallarına inanan, özel yaşamındaki travmaları iş hayatına taşımış, olayları düzelteceğini sanırken aksine bozan, hepimizin içinde var olan iyi niyetli bir polis.
Müsadenizle gelin şimdi de Türk dizi tarihinin gördüğü en çarpıcı karakterlerden biri olan Behzat Ç.'ye hayat veren oyuncumuz Erdal Beşikçioğlu'nu tanıyalım.

- köprü, Ayrılık, es-es dizilerinden
- Ayrıca Eve Giden Yol, Barda, Vali filmlerinden
- Ve bir çok tiyatro oyunundan hatırlayabiliriz.
Dizinin diÄŸer karakterlerine deÄŸinecek olursak :






İlk bölümün konuk oyuncularını tanıtma gereği duymuyorum.


Tanıtım Videosu:
Umarım hakkettiği izlenme oranını tutturur ve bizi de bir başımıza koyup gitmez.
- oguzkaankoc
- 10 yorum var
- 02 Aralık 2010 09:28
« önceki yazı The Walking Dead 1x06 TS-19 -- Ön Gösterim |
sonraki yazı » Yeni Podcast Bölümü: Glee |
Yorumlar
dizi yavaş yavaş oturmaya başladı.. ilk defa arşivime bir türk dizisi eklemenin heyecanını bu diziyle yaşadım.. umarım yazarımızın da dediği gibi bizi bizle bırakıp gitmez.
Dizi çok gerçekçi yazılmış ve çekiliyor. Usta oyuncularda diziye hayat verince tadından yenmiyor. Ankara tiyatrolarında çalışan sanatçıları görebiliyorsunuz dizide. Bu da ayrı bir kalite katıyor. Umarım hak ettiği izlenme oranına ulaşır da yayından kalmaz.
sonunda takip edebileceğim bi dizinin olması beni şen ve şakrak yaptı. Bahar'ın bir an önce Behzat'ın gönlünden şutlanması dileğiyle.
serdar akar yine şahane bir iş yapmış. abartmadan, türk polisini anlatıyor. ne diğerleri gibi özenti ne de kopya. ben de uzunca zamandır lk defa bir türk dizisini heyecanla takip ediyorum. ayrıca harun'u canlandıran arkadaşın hastasıyım. inanılmaz doğal bir oyunculuk sergiliyor.
Erdal B. ye bu dizi filmle hayran oldum, daha öncekileri izlemediğim için kendime kızdım. Hatta dizinin daha tanıtımları dönerken "bu da ne şimdi adamlar arabadan inip göbek atıyor" diye küçümsemeye kalktım. Çok iyi kurgulanmış bir diziyi önyargılarıma kurban edecektim. Amerikan taklidi hissinden bizi kurtaran, harika oyunculuk örneği. Ve bunu yazan yöneten herkesi kutluyorum, ülkemde ne cevherler var kimbilir sorusunu hepimiz sormuşuzdur kendimize. İşte bu kadro, cevheri gün yüzüne çıkardı.
yeminlen ilk 15 bölümünü izlememe sebebim şu arabadan inip göbek atma olayıdır. dedim yine saçma salak bişe yapmışlardır kesin. sonra geçen şans eseri denk geldim diziye tv de ölesine bi bakam dedim.. hey Yarabbim bu nası bişe dedim açtım interneti hakkındaki methiyeleri okudum ekşide flan milletin ağzının suyu akıyor. anında asıldım torrente ilk 16 bölümü 4 günde flan izledim bitirdim. ufak tefek eksiklerini görmezden gelirsek türkiye standartları için çook çook başarılı bir dizi olduğu inkar edilemez sanırım. devamını heyecan içinde bekliyoruz efendim açıkcası :D
-
not: savcı ya hastayım :)
Behçat ç gerçektende usta biri iyi oyuncu heleki ilk izlediğim vali dizisinde baya bi beğendim yeteneklerini
TV'de denk geldikçe izlerdim. İzlediğim diziler araya girince uzun zamandır aklımda olan Behzat amirimi izleyeyim dedim. 44 bölümü 6 günde izledim. Çok doğal ve çok gerçekci. Sanki sokağa çıkınca hayaletle yada harun'la karşılaşacakmışım gibi.
---- hafif ispiyon içerir---
1. sezon finalini TV'de izledikten sonra dizinin tamamını izledim ve farkettim ki sezon finalindeki hadiseyi 11. bölümde gözümüze sokmuş senarist.
---- hafif ispiyon içerir---
Leyla İle Mecnun'la beraber yıllar sonra bana keyifle dizi izleme şansı sunduğu için herkese tavsiye ediyorum...
Henüz ilk sezonu bitirmeden mesajımı okuyan olursa iş biraz karışabilir. Gene de finaldeki olaylar bütün olarak izlenmeli. Tek hadiseye bağlı değildi final...
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.






