





- armny
- 34 yorum var
- 17 Mayıs 2011 10:54
« önceki yazı Yeni Cep Yayını : Dizilerde Rol Çalanlar |
sonraki yazı » Nikita 2. Sezonu Kaptı |
Yorumlar
I Hate My Teenage Daughter dışındakiler de potansiyel var finder kesin tutar alcatraz da abrams faktörü nedeni ile izlenebilir new girl baya güzele benziyor zooey'inde olması daha çok merakımı arttırıyor
Çok güzel bir derleme olmuş, eline sağlık @armny :)
İlgimi en çok çekenler/ takip etmeyi düşündüklerim:
#Alcatraz: Fragman çok iyi görünüyor. Yine gizem, yine JJ Abrams. Tam benlik bir dizi. Umarım "Fringe" kadar iyi çıkar. Sam Neill ve Jorge Garcia da var. Daha ne olsun ;)
#Terra Nova: Bir "Jurassic Park" hayranı ve böyle ormanlı-amazonlu film ve dizileri seven biri olarak beğeneceğimi düşünüyorum-ki fragman da gayet iyi görünüyor.
#The Finder: Henüz "Bones"un 6x17'sindeyim. Karakterlerin tanıtıldığı bölüm olan "6x19"a gelemedim ama gördüğüm kadarıyla renkli ve kafadar karakterler. Dizinin yapısı da "polisiye + mizah" şeklinde "Bones"a benziyor ve bu da güzel olmuş diye düşünüyorum. Geoff Stults'ı sadece "Happy Town" da izledim ve iyiydi. Michael Clarke Duncan'ı zaten çok severim. Saffron Burrows da İngiliz aksanıyla hoş görünüyor. Mekanın "Miami" olması harika zaten. Bu arada yazıdaki mevcut fotoğraf yerine şu posteri kullanırsanız naçizane daha iyi görünür diye düşünüyorum ;)
#Bir de çekimleri Haziran'da başlayacak olan, başrolde Kiefer Sutherland'in olduğu, "Heroes"un yapımcı-senaristi Tim Kring'in yeni dizisi "Touch" var. Onu da merakla bekliyorum.
#Ayrıca FOX'un "Locke & Key"e yeşil ışık yakmamasına üzüldüm ama "Touch"ı alması biraz teselli oldu.
@darkcrystal: Ne demek :) Bu arada The Finder'la ilgili gönderdiğin fotoğraf gözükmüyor. Ben tahmin edebiliyorum hangisi olduğu da büyük boyunu bulamadım malesef
Zooey Deschanel diyorum, ve susuyorum. Resmen aşığım, hastasıyım!
Terra Nova, Alcatraz ve New Girl yeni sezonda FOX'ta başlamasını merakla beklediklerim oldular bile. Heyecanlıyım. :P
hakikaten ya zooey şu kısacık trailerda bile almış götürmüş olayı fox umarım erken budamaz diziyi
@armny
Evet, bloke edilmiş. Şuradakinin boyu iyi sanırım (bu, resmi facebook sayfasıymış aynı zamanda :)
Damon Wayans Jr.'ın New Girl'deki varlığı, Happy Endings dizisini nasıl etkileyecek acaba? Burada Zooey Deschanel, orada Elisha Cuthbert, Sophie'nin seçimi sendromuna girdim birden! Umarım iki diziyi de izleyebiliriz!
- Hepsi bir yana da new girl'ü inanılmaz merak ettim zooey yüzünden. hiç komik olmasa da izlerim herhalde iptal olmayacağı sürece.
@darkcrystal: Değiştim de onaylanmasını bekleyeceğiz :) daha iyi oldu, sağol. Ben esas şu kalabalık içindeki fotoğrafı yolladın sanmıştım ama onun büyüğü yok galiba :/
The Finder ve I Hate My Teenage Daughter dışında hepsini izleyeceğim kesinlikle. Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık armny. Alcatraz'ın fragmanı izledim ve beklentilerimin üzerinde bir dizi olacak gibi. Beğendim gerçekten. New Girl'ü de Zooey için izlerim diyordum ama Emmy kazanırsa şaşırmam. Terra Nova'nın zaten büyük bir yapım olacağı belli kesinlikle güzel bir bilim kurgu dizisi olacaktır.
alcatraz, terra nova ve new girl izleyebilceklerim arasında alcatraz jj abrams neden olucak izlememe, terra nova hem dinazor faktörü hemde steven faktörü, new girl ise konu olarak hoşuma gitmicek gibi dursa da zoey için çerezlik yapabilirim.
Alcatraz fringe kadar iyi çıkmasın. Fringe iyi değilki.Fringe, Abdurrahman Çelebi şu anda. en az 3-4 kat iyi olmalı fringe'den güzel bir dizi olabilmesi için.
terra nova tam bomba bence dizi çok da tutabilir elinde de patlayabilir bence tabi spielberg faktörü etkileyecekmi reytingleri bakalım
fringe sevmeyebilirsiniz ama iyi deÄŸil demek..
peki iyi olan hangisiymiş söyleyin izleyelim eski falan farketmez son yıllardaki en iyi bilim kurgu kesinlikle talihsizliği gerçekten sağlam senaryosu olması adamlar beyin jimnastiği yaptıran dizileri sevmiyolar paso polisiye spin off
Fox pazartesi gunune ambargo koymak istiyor galiba.. Terra Nova - House MD - Alcatraz... Biraz agir kacmis sanki :))
dramaları aldım komedileri bıraktım. Özellikle Alcatraz ve Terra ova'yı kesin izlerim. The Finder da reytingleri iyi olursa yani iptallik bir dizi olmazsa izlemek istediğim bir şey. Komediler fena durmuyor ama önce bir 2. sezon onayı almaları gerek :) Teşekkürler armny
Saffron Barrows, The Finder kadrosundan çıkmış. Yerine geçecek oyuncuyla ilgili bilgi gelince yazıyı da güncelleyeceğim.
Bones 6x19'u az önce izledim ve hemen bu bölüm ne kadar ilginçti diyerek araştırdım. Bunun kendi dizisi olsa izlerim diye düşünmüştüm bölümü izlerken. Yakında The Finder'ın başlayacak olması çok hoş bi haber. Alcatraz Abrams'ın fringe'i boşlayıp rezil etmesi anlamına gelse de gene de şans vericem. Alias çok iyi giderken son sezonunda lost'un başlamasıyla kötü bi final sezonuyla bitmişti. Aynı şey lost'un sonunda fringe'in var olmasıyla perçinlendi. Aynı şeyin fringe'in başına gelmesini istemem. Terranova büyük ihtimalle Flashforward ve Event'ın kaderini paylaşacak. Uzun zamandır başlasın diye beklediğimiz bi dizi ama büyük olasılıkla ilk sezonun ardından yayından kaldırılacak. Her yıl böyle gümbür gümbür geliyo denen ve patlayan büyük bi yapım oluyo. New Girl'ün konusu çok parlak değil. Zoey'e de 500 days of summer'da beğenmiştim ama yorumlarda bi çok kişinin dediği gibi sırf onun için izlenmez. Ergen komedisi daha önce hiç denenmemiş yepyeni bi alan oldğundan i hate my teenage daughter kesin tutar(!) Sezonu tamamlayabilirse büyük başarı olur...
new girl geçenlerde sızdı nete.genel yorumlar epey olumsuz.burda hiç deneyen yok mu yahu?ben bakacağım da korkuyorum.bazen dizi kötü de olsa o an seveceğim tutuyor,iptal olunca da üzülüyorum sonra(friends with benefits'te olduğu gibi)
bir de terranova'ya atıp tutuyordum da geçenlerde sıfırıncı bölüm diye bişey çıktı(2-3 dk bişey) ve baya heyecan uyandırdı bende.çok saçma bir şekilde terranova diyince aklıma falling skies geliyodu (ne alakaysa) sonra da içim kararıyordu,şimdi saçmaladığımı farkettim,güzel bişey olacak:)
zoey zoey dediler,izlettiler new girl'ü.ilerleyen bölümlerde toparlanabilir ama ilk bölüm itibariyle pek bişeye benzemiyordu.kötü de değil,iyi de değil.birkaç bölüm bekleyip nabız yoklamak ve reytinglere göre hareket etmek daha mantıklı.happy endings'teki brad var ama o 2. sezon onayını alınca bunu bırakmış.yani 2. bölümde yeni bir karakter gelecek.bir bakarsınız o güzel renk katar diziye.başka güzel değişiklikler olur belki.umut vadediyor bence.benim için şimdilik beklemede.
new girl ü bugün izleyebildim , aslında burada gördüğüm kadarıyla genelde kötü yorumlar var ama ben sevdim açıkçası , gayet keyifliydi , birkaç bölüm daha izlemek lazım elbette bakalım nereye gidecek...
@behman: yeni dizisine daha bakamadım sevgili Zooey'imizin, insanların olumsuz eleştirilerini duyunca endişe etmiyor değilim ama dur bakalım, ilk bölüm gerçek anlamda 20 eylülde ama o zaman alacağı rating ne kadar belirli olur bilemiyorum, ilk bölümün internete düşmesi ratinglerini etkileyebilir ama asıl önemli gösterge önümüzdeki 3-4 bölümün alacağı rating, orada iyi bir şeyler yakalarsa yırtabilir
evet bizim için varlığı yetiyor ama bu amerikan izleyicisi için ne kadar geçerli bir durum göreceğiz,weeds'de ki Zooey'i aklıma geldikçe sırıtıp duruyorum kendi kendime :)
@abidin77: ozellikle new girl'de gulme efektinin olmamasini cok begendim. genelde komediler 1az suni oluyor, fakat new girl'u samimi buldum ben.
||| weeds'e dair ispiyon |||
shane'i birakip, kovboyun tekiyle gittigi sahne aklimdan hic cikmiyor, hele orda cektigi nutuk ((=
||| weeds'e dair ispiyon |||
@behman: hehehe, tekrar izleyesim var onun olduğu bölümleri, şöyle dizilerin ara verdiği kasım aralık gibi tekrardan bakacağım weeds'in o bölümlerine
Fox, Ocak'ta başlayacak Alcatraz için yeni bir tanıtım filmi piyasaya sürmüş bu hafta. Bu kez kısa (30 saniyelik) bir tanıtım ile yetinmiş.
Bir de hangi dizisinin ne zaman durup, ne zaman devam edeceÄŸinin tam bilgisini verse ya...
Tanıtım filmi gayet hoş duruyor. Açıkcası bu kadar erken yayınlamazlar Alcatraz'ı diye düşünmüştüm. İyi oldu böyle.
@abidin77: 10 dakka dayanabildim.Komedi olunca böyle acımasız davranabiliyorum.Aslında izlenebilir belki.En klişesinden ,vıcık,sulu sitkom işte.
Bir tane sempatik oyuncu yok.Hadi teen kızlar öyle olacak,amaç o zaten,ama anaları da acayip itici.Gülme efekti de var.Sevmeyeceğim baştan belliydi zaten.
@rpdi: teşekkürler görüş için, ben de bakarım bir ara,belki bir kaç bölüm üst üste seyretmekte yarar var,biriksin bir köşede
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
İlgili Yazılar
- CBS'in Yenileri (2011/12) (11)
- Spielberg, Terra Nova'yı Görücüye Çıkarttı (5)
- Dinozor Dizimiz Terra Nova için 2 Yeni TanıtÄ... (8)
- Terra Nova'dan Posterler (6)
- hangi dizi daha pahalı? | "terra nova" daha ba... (5)
- Terra Nova, Mayıs'ta Ekranlarda (5)
- Terra Nova için yeni fragman (9)
- 22dakika Posketleri Yeni Sezona, Görkemli Bir ... (42)
- Terra Nova -- tanıtım (53)
- New Girl'den Sezona Sağlam Başlangıç (19)







