Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Cennet Meyvesi (Punica granatum)"

\

açıkcası how i met your mother dizisinin 4. sezonun son bölümlerindeki gidiş beni artık korkutmaya ve acaba diziyi sadece uzun ömürlü tutmak için mi bu kadar çok geçiştirmelik bölüm izletiyolar sorularına yöneltti.

tamam bu bölümler de gayet eğlenceli ve komik geçiyor ama ne zaman bir dizi uzatılmaya çalışılsa sıkar ve artık izlenmez, olmamasını dilediğim de bu zaten. son 2-3 bölüm bu dediğimi kanıtlarcasına ana hikayeden pek bir kopuk gelişti.

neyse buradan sonra 4. sezon 8. bölüm için spoiler;


\
how i met your mother 4x08:woo


Uzun süredir işinde istediği çıkışı gerçekleştirememiş Ted, Barney ve Marshall'ın birlikte çalıştıkları holdingin bünyesindeki Goliath National Bank için bir tasarım yapar. Projenin kabul edilmesi Barney'nin bencillikleri sayesinde biraz yılan hikayesine döner ancak yapımcıların son iki sezondur (özellikle 3.sezonun sonu itibariyle) bizlere gösterdikleri Barney'nin arkadaşlarını seven ve düşünen yüzü tekrar ortaya çıkar ve hatasını telafi ederek projenin kabul edilmesini sağlar. En büyük hayali New York'taki gökdelenlerin içinde bir tanesinin de kendisi tarafından yapıldığını belirtmek olan Ted sonunda bu hayaline kavuşacak gibidir.
"Ted'den ayrıldıktan sonra dizideki varlığı, yokluğu neredeyse bir haline gelmeye başlayan Robin, Lily'nin arkadaşının doğum gününde tanıştığı insanlar sayesinde, kendisi gibi bekar kızlarla takılıp eğlenmeyi nasıl özlediğini hatırlar ve yeni arkadaşlarıyla dışarı çıkmaya başlar. Yeni arkadaşlarıyla zaman geçiren Robin'i kıskanan Lily evlendiği için hiç bir şeyin değişmediğini kanıtlayabilmek üzere garip davranmaya başlar ancak olaylar en sonunda düzelir.

\
how i met your mother 4x08:woo

Marshall ve Barney bu bölümde de kimin Ted'in en iyi arkadaşı olduğunu kanıtlamak amacındadırlar ve Barney yaptığı bencilliği örtbas edip Ted'in üzülmemesini istediği Marshall'a belkide ilk kez geçici bir süre için bile olsa en iyi arkadaşın kendisi değil onun olduğunu söyler.

Sonuç olarak aralarda geçen komik diyaloglar ve sahneler de sayesinde bir "How i met your mother" bölümünde daha gülebildim. Umarım dizi böyle gitmeye devam eder.


Spacer
  • eogg
  • 5 yorum var
  • 19 Kasım 2008 17:00

« önceki yazı
heroes 3x09: it's coming

Yorumlar

keyifli bir bölümdü, özellikle wu-hu kızları hayatımızda yer edinmiş sosyal bir fenomeni gözümüze gözümüze sokup adeta kendine gel demiştir!!

dizinin hikayeyi uzatmak için anneyi bize göstermediğini düşünmüyorum.
izleyenlerin de yalnızca annenin kim olacağını merak ettiği için de izlediğini düşünmüyorum.
anneyi öğrendiğimiz an herşey biter zaten. şuan da önemli şeyler öğreniyoruz sayılır.
ted in ve robin in nasıl hayatlarını düzene koyacağını, aynı evde ne yapıcaklarını, gecen sezondan hava da kalan, tedin doğum gününde keçinin robinin bluzunu neden yiyeceğini, marshall la lily nin bebek yapıp yapmıycağını izliycez daha. anne kimin umrunda :)

tabii ki de anneyi öğrendiğimiz an herşey bitecek ve asıl işte o zaman uzatabilecekleri hiç bir hikayeleri kalmayacak ve bende böyle keyifli ve zevkli bir dizinin bitmesini istemem, ama diğer bir taraftan aralarda verilen ipuçları (sarı şemsiye) da annenin kim olduğu hakkında merak uyandırmıyor değil. bu arada @hatch, keçi olayını tamamen unutmuşum. ne keçiyse artık kaç sezondur bağlanamadı bi türlü onu da merakla bekliyorum, teşekkürler hatırlattığın için. =)

anneden nefret ediyorum dizinin bitme sebebi. şu marshallın hamburger yediği bölüm himym da en kötü bölüm şu vakte kadar izlemiş olduklarımdan. yanlışsam düzeltin. :)

''nevermore''

@OKaanB sanırım haklısın biraz sıkılmıştım o bölümde ben de; ama marshall yine de harikalar yaratmıştı... hele o hamburgeri tarif ediş sahnesi :) koptuğum sahnedir

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

22dakika.org podcast

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

pektutulanlar

RSS & Pilli Kutu



Bizi Ekleyin!