Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "HATA KANUNLARI, ödüllü bilim kurgu öyküleri"
\
malum bu sezon pek keyifsiz geçmekte. bir iptal haberi daha var. aslında izlemeyi tercih etmediğim dizilerden biri hakkında: journeyman. annie'nin tanımıyla nbc'nin fantastik pazartesi kuşağının bir üyesiydi ancak düşük reytiglere dayanamadı.

bir kaç haftadır dizi ara versin mi vermesin mi diye düşünülürken, nbc diziyi sonlandırmaya karar verdi. izleyicilere, konunun bir finalini verebilmek adına 12. ve 13. bölümleri yayınlayıp yayınlamayacakları ise şimdilik meçhul. bu haberler geldikçe, gelecek sezondaki yeni dizi potansiyelinden şüphe ediyorum açıkçası.


Spacer
  • yok
  • 9 yorum var
  • 12 Aralık 2007 16:06

sonraki yazı »
tin man : tanıtım

Yorumlar

aslında grev sonrası gelecek dizilerden ümitliyim ben.. Bir şekilde çözüme varılacak ve insanlar işlerinin başına dönecek.. kanallar biraz kızgın olacak tabi, ve kelleler uçacak.. saçma realite şovları değil de, düzgün yapımlar sıyrılacak aradan..
hele bi de yazarlar istediklerini tamamen alabilirlerse, hem artan gelirlerinin getirdiği şevk, hem kanalların verdikleri fazla para karşılığı bekledikleri daha kaliteli çalışmalar sonucu gülen taraf biz olucaz sanırım

Who wills, can.. Who tries, does.. Who loves, lives..

konunun finali verilmezse çok kıl olacağım zira kaç bölümdür, ne bu time travellar, allah vergisi mi, genetik bozukluk mu, hastalık mı, üstün insan gücü mü, uzaylı işi mi? n'oluyor merak ettim. maşallah senaryo yazarlarının da zerre umrunda olmadı bu mevzu, varsa yoksa geçmişe gidip adam kurtarıp "allah baba böyle istiyor, gidiyoruz geliyoruz." mottosuyla yaşadı dan ve livia.

save journeyman

site baya detaylı görünüo.. sadece diziyi geri getirmek için kurulmamış sanırım..

Who wills, can.. Who tries, does.. Who loves, lives..

tüh. hastası olmasam da sevmiştim, takip ediyordum. ne olacak halimiz bakalım.

yaw sinir oldum artık bea.... bu dizinin de raytingi bayağı iyiydi üstelik!

http://www.webpratik.net

üzüldüm. her hafta sabırsızlıkla beklediğim dizilerdendi..

3ten fazla ZIPlar

iyiki de iptal olmuş çok rahatladım

şimdi bu iptal haberlerine anca sevenleri üzülebilir. çünkü izliyorlardır. çok doğaldır yani. benim anlamadığım şey sevmeyenlerden gelen bu "iyi ki iptal olmuş" tarzı tepkiler. izlemeyen ve sevmeyen birisine bir dizinin varlığı nasıl rahatsızlık verebilir gerçekten çok tuhaf gelir bana hep...

batıyor muydu ki dizi rahatladınız iptal olunca. bilsek daha önceden çıkartırdık

gerçeğin düşmanı yalan değil inançtır

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)