
Ringer

Dikkat! Tanıtım ispiyon içeriklidir.

Siobhan & Bridget (Sarah Michelle Gellar)
Bridget Kelly (Buffy the Vampire Slayer'dan hatırlayacağınız Sarah Michelle Gellar) iyileşmekte olan bir bağımlıdır. 6 aydır ayık ve hayatını düzene oturtmak üzereyken bir cinayete şahit olur. Daha sonra, adaletin sağlandığını görmeye kararlı olan federal koruma Victor Machado'nun (Lost'tan hatırlayacağınız Nestor Carbonell) gözetimi altına verilir. Fakat Bridget, Victor’ın onu güvende tutamayacağını bildiğinden, yakın arkadaşı ve Adsız Alkolikler sponsoru olan Malcolm Ward'a (Mike Colter) bile haber vermeden gözden kaybolur. Bridget, biraz zaman kazanacağını umarak 6 yıldır görüşmediği tıpatıp ikizi olan Siobhan Martin'in (bu karakteri de Gellar canlandırıyor.) yanına, New York’a gider. Siobhan, inanılmaz derecede varlıklıdır ve Bridget’ın varlığından haberdar olmayan çok yakışıklı Andrew (The Fantastic Four filminden Ioan Gruffudd) adında bir eşi vardır. Siobhan aniden ortadan kaybolduğunda, -görünüşte kendini öldürdüğünde- Bridget büyük kararı verir ve ikiz kızkardeşinin kimliğini alır.

Andrew (Ioan Gruffudd)
Bridget aniden Siobhan’ın inanılmaz lüks ve hayal dünyası gibi görünen hayatını keşfeder; fakat hiçbir şey ve hiç kimse göründüğü gibi değildir. Andrew ve Siobhan’ın görünüşte mükemmel olan evlilikleri aslında donuk ve onarılamaz haldedir. Ayrıca Andrew’ün sorunlu genç kızı Juliet (Zoey Deutsch), babasıyla olan zoraki ilişkisi yüzünden üvey annesi olan Siobhan’ı suçlamaktadır.

Victor (Nestor Carbonell)
Bridget daha önce hiç bilmediği göz alıcı dünyanın içine dalar ve kendini Siobhan olarak göstermeyi sürdürürken, ikizinin de kendi tehlikeli sırları olduğunu öğrenir. Bridget, Siobhan’ın en iyi arkadaşı Gemma Butler (Tara Summers) ile tanışır. Gemma, başarılı bir mimar ve dekoratördür. Fakat Bridget, Gemma’nın kocası Henry (Kristoffer Polaha) ile ikizi Siobhan’ın uzun süredir yasak ilişkileri olduğunu öğrendikten sonra dehşete düşer. Henry, Siobhan’a aşıktır ve Siobhan’ın ani kişilik değişiminden dolayı kafası karışmış ve incinmiştir.

Henry (Kristoffer Polaha)
Bridget, geçmişini geride bırakmak için olağanüstü uzunlukları gitmesine rağmen Ajan Machado kovalamacadan vazgeçmez. Bridget, onun cinayet araştırmasındaki en önemli tanıktır ve Bridget’ı bulmakta kararlıdır. Fakat hayatını almak üzere yapılan teşebbüsten sonra Bridget, yeni hayatının kaçmaya çalıştığı eski hayatından daha az tehlikeli olmadığını anlar.
Bridget bundan sonra Siobhan’ı öldürmek isteyenin kim olduğunu ve bunu neden yaptığını çözmelidir. Gerçek kişiliğini gizlemek için sürekli gardını almış durumda olmalıdır ve yeni hayatındaki karanlık sırların onun hayal ettiğinden çok daha derine indiğini farkedecektir. Siobhan hayattadır ve Bridget ve eski hayatı için planları vardır. Kardeşi gibi Siobhan da hayatını geride bırakmıştır; fakat o, sadece bir ikinci şans istememektedir. Siobhan, intikam peşindedir.

Diziyle ilgili kısa notlar:
- Dizi, şu ana kadar katıldığı etkinliklerden (Comic-Con, Television Critics Association) ve deneme bölümünü gören eleştirmenlerin pek çoğundan alnının akıyla sıyrılmayı başardı.
- Twitter’da belirlenen en çok bahsedilen diziler arasında ilk 3’e girdi ve gerçekleştirilen etkinlik günlerinde dizinin kendisi ve Sarah Michelle Gellar Internet'in göbeğine oturdu.
- Yapılan röportajlarda dizinin ilk 3 sezonunun hali hazırda olduğundan bahsedildi.
- Dizi, her bölümde kafalarda beliren bir soruyu cevaplarken bir dahaki bölüm için bir diğer soru izleyicileri bekliyor olacak.
- Dizinin yapımcıları dizide Damages’ta olduğu gibi zaman ve perspektifle oynadıklarını belirttiler.
- CBS’ten The CW’ye geçiş aşamasında kanalların başında bulunanlar Ringer’dan vazgeçmek istemediklerini belirttiler. CBS’te yüksek reyting endişesi yerine The CW’da uygun kitleyi bulacaklarına inandıklarını söylediler.
- The CW, Ringer için reklam ve pazarlamadan kaçınmadı. Pek çok otobüs, reklam panosu ve dergilerde dizinin reklamları bulunuyor.
- Dizinin fragmanını izlemek isteyenler buraya tıklayabilirler.
Bölüm sayısı şu an için belirsiz olan diziyi merakla bekleyenlerin sayısı çoğunlukta gibi gözüküyor. Yeni sezonun en çok bahsedilen dizilerinden olan Ringer, yeni tarzıyla belki de the CW’nun çeşitli ödüllere adaylık alamaması lanetini de ortadan kaldırır.
- soyunperdedor
- 71 yorum var
- 06 AÄŸustos 2011 01:26
sonraki yazı » 2011 Emmy Anketi Serisi | En İyi Komedyen Aktris |
Yorumlar
Bildiri için elinize sağlık. Henüz (herkes gibi) ilk bölümü izlemediğim için çok mantıklı bir yorum olmayacak biliyorum ama, bana bu tanıtımda konunun fazla ayrıntısına girilmiş biraz fazla ispiyonluymuş gibi geldi. Başlamamış dizilerin tanıtımlarında genelde bu tip sıkıntılar olabiliyor, en azından benim için. Editör şapkamla bakmasam, 22dakika okuru olarak incelesem, hepsini okumaz hızlı hızlı geçerek bakardım bu yazıya açıkçası. Zira, "izleyeceğim şey hakkında minimum bilgim olsun" diyenlerdenim.
Spoiler uyarısını unuttuğumu sonradan fark ettim hatta mail yolladım yazıyı onaylamadan spoiler uyarısını ekleyebilirler mi diye ama görülmedi sanırım. :/
@soyunperdedor : Bir dizi için ispiyonsuz tanıtım ya da ispiyonlamadan konudan bahsetmek söz konusu olamıyor maalesef. O yüzden "ispiyon uyarısı koysaydınız" demek istemedim aslında. Daha ziyade, bu yazıda kantarın topuzu kaçmış sanki demeye çalışmıştım. Yani, bana tanıtım yazısından çok, ilk bölümün (hatta, belki de ilk birkaç bölümün) ayrıntılı özeti gibi geldi.
Neyse, diziyi izlediÄŸimde, fikrim daha netleÅŸecek elbette.
keşke siobhan'ın hayatındaki sırları(eşiyle çocuğuyla sevgilisiyle olan durumlarını) teker teker saymasaydın da izlerken öğrenseydik, çok açıklamışsın ama yine de teşekkürler..
çok beğendim.uzun uzun konuşmaya,övmeye gerek yok.açın,izleyin,aşık olun.bu arada sarah michelle da bu kadar fan yapacak kadar varmış.buffy izleyesim geldi:)"bu yazıda ispiyon fazla kaçmış" meselesine gelirsek:sadece son paragraf pilotun dışına çıkmış.onun dışında bir sorun yok;)yazıyı çıktığı gün okumuştum,bir çok ayrıntı hala aklımdaydı ama diziyi izlerken tadım falan kaçmadı.nasıl kaçsın,dizi şahane:D
pek iyi olmayan haberlerim var.1.2 rating(2.74 milyon izleyici)ile açılış yapmış.geçen sene hellcats'in de rakamları aynıymış.böyle devam etse bişey olmaz ama mutlaka düşecektir(mesela nikita'nın pilotunu 3.4 milyon kişi izlemişti yanlış hatırlamıyorsam).sonradan epey düştü ve mayıs dönemindeki gergin bekleyişimizi belki hatırlarsınız.
TvLine da '90210 ilk açılışından beridir The CW'nun Salı için elde ettiği en iyi açılış' demiş. Gerçi NCIS, Dancing With the Stars ve Fox komedileri başlıyor diye hatırlatmayı da unutmamış. Birkaç bölüme kalmaz geleceği belli olur. Reytingini korursa ya da The CW karşısındaki rakiplerine göre bir değerlendirme yaparsa onay da olabilir, neden olmasın? Açıkçası iptali hiç hoş olmaz, umarım da olmaz. Bekleyelim, görelim.
Bölüm sonunda yuhh dedirten bir açılış yaptı dizi
Bu da senaryosunun boş olmadığını gösteriyor Gerçekten güzel bir açılış yaptı dizi , umarım uzun süre ekranda kalır
Zaten kanal CW olunca pek endiÅŸelenmiyorum o konuda
Sarah Michelle Gellar her zamanki gibi harikuladeydi
Dediğim gibi dolu dolu geçen bir 40 dakikaydı,tavsiye ederim
Bu arada diziyle ilgili bir yorum olarak paylaşayım
Bridget mahkemeye bir gün kala FBI'dan kaçıyor,tanıklık yapmak istemiyor
Mafya lideri aleyhine falan tanıklık yapacak olsa sonrasında tehlike var,ama dizide psikopatın teki aleyhine tanıklık yapacak
Yani mahkeme bitince psikopat hayatının sonuna kadar hapiste kalacak,tehlike ortadan kalkacak
Bunun yerine Bridget kaçıyor,tek anlam veremediğim olay bu oldu
Bunun haricinde diziyi acayip beÄŸendim
@Stackhouse : Bir ricam olacak. Yorumlarınızda ispiyona yer verdiğinizde başına "1. bölümden ispiyon içerir" ya da "1. sezona dair ispiyon içerir" gibi bir uyarıyı başa yazabilir misiniz?
@dkamoy arada site linki veren mesaj yazanlar var ya bir an mesaj öyle bir değerlendirmeye girer mi ki diye sorduydum. Şimdi saçma geldi zaten, TvByNumbers zaten oldukça göz önünde, bilindik zaten, reklama da girmiyor, pardon :)
Ringer için bu haftaki ratinglere bakmanın pek bir anlamı yok, birincisi ilk haftaki ratinglerin genelde gelecek için pek bir şey ifade etmediğini defalarca gördük, ikincisi bu hafta karşısında hiçbir şey yoktu, haftaya Ringer'ın yayınlandığı saatlerde CBS'in NCIS: Los Angeles'ı 3.sezon ilk bölümü ile, Fox'un yeni komedisi New Girl (sevgili Zooey'imiz) pilot bölümü ile ve Raising Hope 2.sezon ilk bölümü ile karşısında olacak
gene çok bir şey ifade etmeyebilir o rakamlar ama orada yakalayacağı rating bence sezon ortalamasına denk gelecektir, dileğim bu haftaki rakamlardan çok aşağı düşmemesi, aynısını yakalarsa zaten süper olur
Sanırım 1 tek ben beğenmedim bu diziyi. Muhtemelen sarah m. gellar'a olan antipatimden (ki bu dizide 1i yetmezmiş gibi 2 adet var kendisinden) kaynaklanıyor olabilir. Sanırım neredeyse hiç beğenmedim.
Şimdi izleyici sayısına tekrar baktım da o kadar da vahim değilmiş durum
Yani vampire diaries 2.90 milyon izleyici ile sezona girdi
Ringer için de 2.74 şimdilik normal duruyor
bu kadar yorumdan sonra entrikalı dizi ihtiyacımı karşılayacağını düşünerek pilot bölümü izledim
bayıldım
sahiden iyi bir pilot bölümdü , gellar için nötr duygularım vardır , buffy seyretmiş biri değilimdir , ama bu dizideki performansı gayet iyiydi , bakalım gelecekte neler olacak , bölüm sayısı belli değil diye duymuştum , zaten bikaç bölüm sonra belli olur bu yapımın kaderi
@Stackhouse: zaten vampire diaries'in izleyici sayısı normal de değil iyi de değil ne yazık ki.mesela geçen sezon prömiyerini 3.58 milyon kişi izlemiş.sezon ortalarında da 3 milyonun altına indiğini hiç görmedim.şaşırdım açıkçası.ringer'ın da bu kadar reklamını,tanıtımını,buffy hayranlarını yani bu kadar gümbürtüsünü düşününce patlama yapmasını bekliyordum.(nikita bile bu kadar iddialı olmadığı halde prömiyerini 3.5 milyon izlemişti).neyse yaa.ilk haftadan rakamlara bu kadar takarsak sezonun sonu gelmez.
Sonraki haftalarda reyting durumu iyice belli olur nasıl olsa , CW kanalı öyle iptal kararları veren bir kanal olmadığı için çok endişelenmiyorum,ama sezon ortasında reytingler daha da düşerse ne olur bilemem
Ama vampire diaries'in izleyici sayısının azalması kötü oldu
Çünkü çok güzel bir bölümle giriş yaptı dizi,umarım reytingler daha da artar
Ringer'ın reytingleri yapılan reklamlara göre düşük gibi gözüküyor fakat 3 yıldır the CW'da Salı günü 9'da verilen diziler arasında en yüksek reytingleri almış. Haberi şurdan okuyabilirsiniz. Fakat haftaya rakiplerinin de devreye girmesiyle durum değişebilir. Asıl sonuçları o zaman öğreniriz. Bu arada tanıtımda tüm sezona değil de ilk bölüme yer vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. :) İlk bölümde olaylar oldukça hızlı gelişti, ama bundan sonraki bölümlerde olayların daha yavaş ilerleyeceği, gizemin de artacağı söyleniyor.
@soyunperdedor : Her ne kadar sadece ilk bölüme dair ispiyon içeriyor olsa da daha önce dediğim gibi aşırı ayrıntılı bir özet içeriyor bu tanıtım. Sanırım bu ilk bölüm ile ilgili bir sürü ayrıntıyı bu yazıda okuduğumdan ve Gellar'ın hayranı olmadığımdan olsa gerek, ilk bölümden hemen hemen hiç zevk almadım. (Niye okudum? Editör olduğum için okumuştum.) Devamını izleyesim yok, ama yine de 2. bölüme şans vereceğim.
reytinglerde tam tahmin ettiğim gibi 2. haftasında 1,96 milyona düştü:( şu eve varsam da şu ringer'ı izlesem diye yerimde duramadım bütün gün.bölümü izleyince bir kere daha aşık oldum,gerçekten abartmıyorum çok güzel,çok seviyorum ama ah amerikan izleyici aaah!ne diyim size.
bu 1.90-2 milyon civarlarında gezinirse iyi.nikita'da da durum böyle olmuştu ama nikita'nın kısmen bölümlük konuları olduğu için bölümün temposuna göre reyting grafiği de değişiyordu.ringer'da böyle olacağını düşünmüyorum.umarım ilerleyen haftalarda en azından bu bölümün aynını yakalar
Yapma yaaa , ben de biraz sonra izleyeceğim bölümü
Reytinglerin düşük olması kötü oldu
İlerde yukarı çıksa bari reytingler ya da bir ihtimal ödüllerde aday falan gösterilse diyeceğim ama maşallah jüri ödüllerde CW'yi takmıyor
acaba bizim yorumlarımızı okuyup da beklentilerinizi çok çok mu yüksek tutuyorsunuz? şu dizi sevilmez mi yahu :) seni ilk bölümden bu kadar saran dizileri say deseniz taş çatlasın 4-5 tane söyleyebilirim.inanılmaz beğeniyorum.önceden bir sarah michelle hayranlığım da yok--ki ringer'dan sonra çok "cool" bir kadın olduğunu düşünmeye başladım:)--beyler de idare ediyor.bölümlük konuları olan polisiyelerden ve bilim kurgulardan bıkanlar,sürükleyici,gizemli bişeyler arayanlar için bu sezon yenileri arasında en uygun seçim bence
tv'de artık sayamadığım kadar çok cis'ler,law&order'lar,hepsi birbirine benzeyen sulu sulu vıcık vıcık komediler kol gezerken ringer'ın iptali çok büyük bir kayıp olur bence!(cw dizilerini hiç saymadım bile,kanalınin da cw olduğunu hatırlatalım böylece)
son olarak iptal lafının bu kadar çok dönmesi üzücü gerçekten.durun hele,daha ortada bişey yok.ortada çok çok kötü bir durum da yok ayrıca.ausiello birşey der elbet yakın zamanda.şahsi fikrim 2. bölümün reytingleri civarında gezinirse kurtulur.ama biraz daha düşüş yaşama gibi bir lüksü ne yazık ki.tekrar söylüyorum,bu benim amatörce yaptığım bir tahmin.ayrıca tahmin yapmaya da erken ya neyse.sonuç olarak izleyin ringer'ı ;)
Ben de çok çabuk iptal moduna girildiğini düşünüyorum. Daha 2 bölüm çıktı sonuçta. Bir de kanal NBC falan değil. Yılda iptal piyangosu 1 diziyi vuran bir kanal. Tek dizi de Ringer değil. Daha başlamamış diziler var, onun yanında reytingi ileride Ringer'a oranla daha düşük olabilecek diziler de olabilir. Misal 90210 şu an 4. sezon açıldığından beridir pek iyi reyting almıyor bildiğim kadarıyla. (aslında o da kurban olmasın ne olur!) Ya da belki de bu sene OTH'nin yanında Supernatural da artık final yapar ve bakmışsın adamlar iptale bile gerek duymamışlar. Daha epey zaman var ve @rpdi haklı Ausiello için bile bence zaman var. Biraz daha beklemek lazım.
Açıkcası benim için @rpdi'nin "acaba bizim yorumlarımızı okuyup da beklentilerinizi çok çok mu yüksek tutuyorsunuz?" yorumu doğruluk payı içermiyor desem yalan olur. Yani Ringer, Ringer, Ringer; ön tanıtımlarıyla, bölüm tanıtımlarıyla falan bu sezon onunla birlikte yeni başlayan dizilerden öyle ayrı bi yere kondu, "bayıldım"lar öyle bi havada uçuştu ki "Allaalla bi izliim bakiim" dedim ve o gazla oturup izledim; etkisi vardır muhakkak. Yoksa entrikasever bi bünyeyim aslında. Yalnız o bot sahnesi neydi allaşkına; greenbox'ta mı çekmişler n'apmışlarsa artık, berbattı.
@desperate houseboy: Hehe evet o bot sahnesi harbiden korkunçtu. Heralde çekimleri New York'ta yapınca başka bir şeye para kalmadı, arkasına karton koyarak çektiler =)
Hitchcock'un Rope'una gönderme yapan; ama bunu acemi işi bir dizi gerilimi tarzıyla yapan, orijinallikten uzak senaryosunu (hatta aynı senaryoya sahip iki dizi aynı anda yayınlanıyo şu an) çok ucuz şaşırtmacalarla süslemeye çalışan bir dizi. ilk iki bölümüyle "abartılmış bir dizi " etiketini sonuna kadar hakeden bir görünümde. iki bölümün finalini de benzer numaralarla cliffhanger'a çevirme çabasına girmişler bir de..
neyse, entrika ihtiyacımızı "Person of Interest"le gidermeye çalışalım bakalım ..
Richard olmadı ama, Benjamin'den umudum var :)
ringer, reytinglerde 4. haftasında 1,49 milyona düşmüş :( tek tesellim 90210'nun daha kötü durumda olması
ben bu reytingden bişey anlamıyorum.2 senedir tvbynumbers'ın indekslerini haftalık ortalamaları alarak oluşturduğunu sanıyordum.şuraya şimdi baktım,nikita 0.66 ile son sırada.ama 2 haftadır izleyici sayısı gg ve hart of dixie'den fazla.başka neye bakıyolar o zaman?aynı anda kanada'da falan yayınlanıyor,onunla mı alakalı ya da hedef kitleyle falan mı alakalı?bilen yok mu,ne olacak bunları hali?
Şimdi link'lere filan bakmaya üşendim ama CW'nun baktığı izleyici oranları 18-34 yaş arası dişiler idi.
daha ekimden rating rating diye başlarsan, hasta olup yataklara düşersin sonra, boş ver kafana takma,otur seyret keyifle,düşük olanları beklet,devamı gelirse seyret,gelmezse siler gidersin,sarah michelle gellar bu kadar takmıyordur rakamlara
Bu kadar reyting muhabbetinin üstüne biraz ironik bi haber oldu; reyting sistemini bulan Arthur C. Nielsen hayatını kaybetmiş.
ben gittikçe daha çok seviyorum bu diziyi kesin bi yerlerde mantık hataları dönüyodur çok fazla kesişen durum var bi yerlerden açık veriyodur ama çok dikkatli bi izleyici olmadığım için ve de bu tarz seyleri bulmaya kasmadığım için gittikçe daha da çok zevk alır oldum hele son bölüm gelişen olaylar geçmişe dair öğrendiklerimiz ve en son gelişme sonraki bölümü deli merak ettirdi :)
yeni bölümü izledim ve eğer saçmalamazlarsa gayet iyi ilerliyo konu hala merak edilen noktalar var gizem sürüyo niye sevilmedi anlamadım bu dizi.. bu arada senaristin elinde sıçmadan devam edebilecekleri 3 sezonluk hikaye varmış daha ne olsun demek ki sezon finali şimdiden tasarlanmış, oldu bittiye gelmicek :)
4. bölüm sahiden de bomba gibiydi , sanki birden hızlandı tempo , fakat bu hızla nereye doğru gider bilemiyorum umarım saçmalamazlar...
Dizi bu hafta yokmuş, 1 hafta ara vermiş. Yeni bölüm 1 Kasım'da =/ Glee'de 1 Kasım'da başlıyor. Reytingleri düşmese bari Ringer'ın =/
Ringer, gün geçtikçe daha çok batıyor. Bugün de 0.5 reytingi/ 1.15 milyon izleyicisi var :'((((
2 ay ara verirsen olacağı budur CW, sen de gözümden düştün artık!
Ringer gidecek diye çok korkuyorum ben de. =/
One Tree Hill'in sonuncu sezonu, en fazla Nikita ve Hart of Dixie de iptal olsa bir diziyi daha yollar mı The CW bilemedim bir türlü. Bekleyip göreceğiz artık.
The CW'nun tek sezonda 3 dizi birden iptal edeceğini sanmıyorum. Toplamda 4 dizi birden kaybetmiş olacak ki bence ona fazla. Ama 2 iptal görülebilir ki eğer olursa gayet normal bir hamle olur.
Bir de içimde kalmasın,
Bu The Lying Game ile Ringer benzerliğinin suyu çıkmaya başladı. Aynı haftada aynı bölüm sonları?! The Lying Game'in sezon finali daha önce, Ringer'ınkini haftalar öncesinden öğreneceğim hissi uyanmaya başladı artık.
Geçen yıl üç iptali vardı (Smallville, Life Unexpected ve Hellcats). Bu yıl One Tree Hill ve korkarım Nikita artık kesin. :(((
ÜÇüncü de reytinglere göre Ringer olacak görünüyor. Dixie onun kadar kötü durumda değil. Gerçi her türlü üzüleceğim ama Ringer olursa çok daha çok üzüleceğim sanırım.
evet nikita severler bir araya toplanın hemen,@hsparks'ı döveceğiz :)), yapma böyle şeyler, söyleme böyle şeyler :( , zaten dizi cuma günü yayınlandığı için dezavantajlı, bence yayınlandığı güne göre de idare eder ratingleri,dokunmayın nikitama, hart of dixie'yi bile feda edebilirim kendisine, seviyorum Rachel'ı ama bir nikita gibisi yok
Ben de aradan nikita kurtulsa dixie'de kalsa(ki daha izlemedim) sadece ringer ve One Tree Hill gitse ne kadar mutlu olurum. Ringer sevenler kusuruma bakmasın
Neyse artık, şimdilik önümüzdeki bölümlere bakalım.
... veee yine çok göz alıcı ve seksi bir afişi çıkmış Ringer'ın :D
"Başka işi yok, sürekli Ringer'dan bahsediyor" imajından kurtulmak için bişey demedim (Nasılsa başka birileri getirir gündeme diye de düşündüm tabii) ama ses yok madem, söyleyeyim. Ringer son bölümünde 0.3 reyting ve 1.06 izleyici ile dibi boyladı :'( Gerçi tarihinin en ve tek sıkıcı bölümüydü sanırsam ama yine de şu saatten sonra tekrar 0.8-0.9'ları görebileceğini sanmıyorum :/ Umarım önümüzdeki 9 bölümde diziden sıkılırım da Mayıs'ta alacağımız o malum haber fazla koymaz bana :/
@rpdi: Ben son bölümü de gayet beğendim yav. =/ Dur daha karamsarlığa kapılmaya gerek yok, daha kötü durumda olanlar var (ya da vardı son baktığımda).
Karamsar olmaya gerek yok demişim ama biraz önce Ringer ne alemde kanal içinde diye bir bakayım dedim, Hart Of Dixie'den de geriye düştüğünü gördüm. Artık devam etme şansı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta kanalın tarzına da uygun değil. Geçen gün düşündüm de, Ringer'a en uygun kanal TNT idi bana kalırsa. Ama bu saaten sonra bunları konuşmanın bir anlamı yok. Ucu da açık biter kesin. =/
@hsparks: Evet , ben o gün cevap yazacaktım, sonra birşey girdi araya, unuttum gitti :/ 0.3 reyting az buz kötü değil. Ne Melrose, ne Hellcats, ne de LUX'ın reytingleri bu kadar düşmemiş yayın hayatı boyunca. Aslında hikaye güzel ilerliyor, niye tutmadı anlamadım. Revenge'i 7 milyon kişi izliyorken Ringer'ın ne eksiği var diye düşünmeden edemiyor insan.
CW'ya karşı çok önyargı var. Bence Nikita'yı da iptal edecek ve seneye teen dizi dışında bir dizi almayacak. Şurada Cult adlı bir dizi vardı, keşke onay alsa diye yorumlar gelmişti. Bence bekleyenler hüsrana uğrayacak. CW'nun ağzı Nikki, Ringer gibi tarzına ters düşen dizilerden yandı maalesef :(
üzüldüm şimdi oysaki ben beğenmiştim bayaa. az merak ettirmiyo değil hani, noluyo ne gidiyo diyosun, tamam biraz saçmalıkları da var ama, göze batmıyordu. CWden dizi izlenmez diyemem, supernatural olsun one treehill olsun gossip girl, hart of dixie olsun izlediğim diziler, ama bu kanaldan ağır dizi izlememek lazımmış hakkatten öğrenmiş olduk.
Dizi 17 Nisan gibi çok erken bir tarihte sezon finalini yapacakmış. Ara falan vermeyecekler demek ki. Bir an evvel bitsin de kurtulalım der gibi. Tvbynumbers Nikita'ya bile 3 ifadesiz surat koyarken Ringer'a iki üzgün surat koymuş. Durum ne kadar vahim, düşünün artık. O değil, seyir keyfim de bozuldu. En iyisi reytingleri bu kadar irdelememek. İptal olursa Mayıs'ta öğrenirdik zaten. Böyle daha çok üzülüyor insan :/
SONRADAN EK: Dizinin erken sezon finali yapmasının sebebi aynı saatte CW'nun yeni dizisi LA Complex'in başlayacak olmasıymış. Ben kuruntu yapıyormuşum :)
15'e kadar ispiyon içerir!!!
Uzun süredir kenarda tuttuğum fakat bir türkü bakmaya fırsat bulamadığım Wild Things'i sonunda izleyebildim ve direk "Ahaaaa!" oldum. Ringer, filmin ana konusu olan öğretmen öğrenci planının aynısını çekmiş neredeyse (son kelime fazla hatta ama neyse...).
bu hafta yayınlanan bölüm ile Ringer kendine daha da çok bağladı beni , sanki iptal haberleri çıktıkça dizi daha da güzelleşiyor , gerek temposu gerek ters köşeleriyle harika bir hal aldı , bu sene iptal olursa sahiden çok üzüleceğim sanırım...
Sezon başındayken bu dizinin tekrarlarını bile 1.3 milyon kişi izliyordu. Bu reytingler niye bu kadar düştü anlamıyorum, hayır sıkıcılaşmadı da. Aksine çok iyi gidiyor hikaye (özellikle son bölüm iyice coştu). CW reklamı da esirgemiyor. Eeee, bu Amerikalılar niye izlemiyor o zaman bu diziyi, çıldırıcam yav :S Hart of Dixie'yi sevmeme rağmen keşke o iptal olsa da Ringer kurtulsa diyorum ama Dixie o kadar kötü durumda değil :/
En az Hung'ın iptaline üzüldüğüm kadar üzüleceğim Ringer'ın iptaline. Temposunu hiç kaybetmeyen nadir dizilerden biri, çok yazık olacak :(
Bilmem kaçıncı geleneksel Ringer reyting değerlendirmem:
Bu hafta 0.5 reyting yapmış. Aslında GG , Nikki ve Dixie de hep 0.5 oluyor. Nikita arada 0.6'yı görüyor sanırım. Yani ben artık "Ringer CW'nun banko iptali" düşüncemi yavaş yavaş terk ediyorum. Önümüzdeki bölüm, promosundan anladığım kadarıyla dehşet olacak ve o zaman biraz daha artar bu rakamlar (yani umarım)
Dediğim gibi ben takrar umutlandım ve yavaş yavaş Dixie'nin reytinglerinin düşmesi için dua etmeye başlayacağım sanırım (üzülerek de olsa).
reytingini bilemiyorum , ama izlediğim bölüm yine harikaydı , nasıl düşük oluyor anlamak mümkün değil
bitecekse de hikayeyi çok sürükleyici bi çizgiye taşıdılar , bu kadar iptal söylentisine rağmen bunu yapabiliyor olmaları bile harika bence...
ve sezon finali-büyük ihtimalle dizi finali- geldi çattı , tarafımdan izlendi ve düşüncem aynı.... sezonun en sürükleyici ve beni kendine bağlayan dizilerinden biri nedendir bilinmez amerikalılar tarafından bir türlü izlenemedi doğru düzgün , harika bir final yaptılar , çıkıp da birileri devam ettirir mi bilmiyorum ama gayet de devam edebilecek bir yerde bıraktılar , umarım bitmez...
Sezon finali, benim beklentilerimin altındaydı. İyiki de öyle oldu. Başka türlü çıldıracaktım iptal olunca. Gerçi hala seviyorum ve devam etsin istiyorum, orası ayrı. Belki bir mucize gerçekleşir de devam eder. =)
Bana kalırsa ringer 13 bölüm olarak planlanıp dolayısıyla senaryo daha kısa vadede anlatılabilinirdi.Bu şekil amerikan izleyiciside sıkılmamış olur reytinglerde bu kadar düşmezdi kanımca,tabi bu yayınlandığı kanalın dizi yayınlama politikasıyla alakalı...Ama tüm bunlara rağmen bana göre bu sene izlediğim diziler içerinde once upon a time la birlikte en keyif aldığım diziydi.Son iki bölümünü biriktirip dün akşam keyifle izledim,umarım iptal olmaz
Hangi noktada bilmiyorum ama bir yerden sonra bu dizi bana iyice boş ve pembe gelmeye başladı. Sırf bir yere bağlayabilecekler mi diye ve çoğunlukla sıkılarak devam ettim. Sezon finalini izledikten sonra da "2. sezonuna da bakmam" moduna geçtim kolayca. Oh be bitti! :)
ben 6. ya da 7.bölüm sonu bıraktım diziyi,ilerlemiyordu dizi benim için, hayır ağır olduğundan değil, zaten normalde severim ağır dizileri filmleri, buradaki sorun bende sanırım, entrika dizilerine tahammülüm yok artık, Ringer,Revenge hatta Leverage (tam birebir örtüşmüyor olabilir ama neyse), entrika bana göre değil. Nikita'nın başını yakmayacak ise, sevenleri için devam etsin diyeceğim.
Ringer'ın idari yapımcılarından Pam Veasey'den sevgilerle:
Dizinin ikinci sezon onayını alması halinde yeni bölümlerde daha az flashback sahne oluşacakmış. '' Olası yeni sezonun güzelliği şimdiki zamanda, evet sadece şimdiki zamanda yaşamamız olacak. Diğer bir güzel yanı ise ilk sezon finalinde hemen hemen bütün sorulara cevap almamız, geçmişin sırlarının açığa çıkması. Yeni sezon, tüm bu yalan ve gerçeklerin sonuçlarını bizlere gösterecek''
Veasey, elde edilen düşük izlenme oranlarını Ringer'ın karmaşık bir olay örgüsüne sahip olmasına bağlarken, iTunes'dan en çok indirilen diziler arasında Ringer'ın da yer aldığını ve sadece bu izlenme oranları ile dizinin başarısını ölçmediklerini ifade etmiş.
Ah canım benim, pek bir iyimser :)
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
İlgili Yazılar
- Ringer’ın Posterleri ve Uzun Fragmanı Comic... (3)
- The CW, Ringer'a Yeşil Işık Yaktı (6)
- reaper : tanıtım (5)
- Yeni sezon, yeni diziler, yeni maceralar... (6)
- The Vampire Diaries Tanıtım Videosu (2)
- The CW'nun Yeni Dizileri (14)
- Sarah Michelle Gellar, Küçük Ekrana Geri Dö... (5)
- Comic-Con’un Bayanları Yuvarlak Masada! (6)
- Ringer - 2. Bölüm Fragmanı - She's Ruining E... (16)







