Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "KANAVİÇE ÖRNEKLERİ"
Tim Kring
Tim Kring

Production Weekly dergisi Twitter adresinde, Heroes yaratıcısı Tim Kring ve Aron Eli Coleite'in yeni bir dizi hazırladığını duyurdu.
Production Weekly, twitter'ında şöyle ötmüş:
Tim Kring & Aron Eli Coleite, NBC için “III” isminde bir drama hazırlıyor. Bu drama ABD'nin istila edildiği 3. dünya savaşını anlatacak.
Spacer
Spacer
  • ethan ward
  • 10 yorum var
  • 07 Şubat 2010 18:18

Yorumlar

iyi yapar kanımca, heroes'un durumu pek iç açıcı değil malum.

ee heroes ne olacak, tamam mı devam mı?

watchmen filmi havasında olsa güzel olur,orada alternatif 2.dünya savaşı burda 3.dünya savaşı.Sci-fi olmalı nede olsa 2 yazarda heroes gibi sci-fi dizinden.

www.peachpit.eexweb.com Türkiye'nin ilk ve tek 90210- Fan sitesi || Turkey's only and the first fan site of 90210-Türkiye

Kring Heroes'u bıraksın, NBC bilim kurgudan anlayan biriyle heroes'a devam etsin.

beğendiğin yazının başlığının yanındaki yıldıza tıkla, yazarı sevindir.

bryan fuller gibi

www.peachpit.eexweb.com Türkiye'nin ilk ve tek 90210- Fan sitesi || Turkey's only and the first fan site of 90210-Türkiye

Valla bu haberi duyunca Heroes için endişelenmedim değil bence dizi bitecek ama madem bitecekse neden salı günkü bölüm sezon finali yazıyor ilginç ilginç durumlar valla inşallah heroes'un durumu iyileşir ve güzel güzel 1.sezon tadında HEROES izleriz.

Macintoh diyorum başka bişi demiyorum :D .

5.sezon kesin, ama resmi açıklama nisan yada mayıs ayında açıklanır

www.peachpit.eexweb.com Türkiye'nin ilk ve tek 90210- Fan sitesi || Turkey's only and the first fan site of 90210-Türkiye

heroes'tan daha güzel olsun da, olsun yani.

everything. everyone. everywhere. ends.

@ethanward: "5. sezon kesin" mi? Ben arada haber mi atladım..?

beğendiğin yazının başlığının yanındaki yıldıza tıkla, yazarı sevindir.

Heroes 5. sezon kesin gibi Matt Parkman rolündeki Greg Grunberg, böyle reytinglere sahip bir dizi bitmez fakat Lost gibi ne zaman biteceği önceden belli olsa güzel olur demişti.
Tim Kring'in yeni dizi yapımı için ise şunu söylemek istiyorum. Eğer bölüm senaryolarını kendisi yazarsa çok çok iyi bir dizi olur. Heroes'un 4.sezon finalini de kendisi yazmıştı ve fena değildi. Kring, bölüm senaristlerini iyi seçemiyor. Bıraksın kendisi yapsın bu işi.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bizi Ekleyin!

22dakika.org podcast

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

pektutulanlar

network siteleri

RSS & Pilli Kutu