Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Bebek yeleği"
Etiketler: , , ,
\
sevilen dizi scrubs'ın j.d.'si zach braff, sinema dergisi premiere'e verdiği röportajda, dizideki son sezonun gelmiş olabileceğini söylemiş.(önümüzdeki 6. sezondan sonra)

onsuz dizi devam eder mi etmez mi bir cevabı yokmuş ama dizide geçen güzel zamanlarına rağmen artık sinemaya ağırlık vermek istediği için bu kararı alabilirmiş.

haberin kesinleşmesi durumunda dizinin en önemli karakterinin ayrılması diziyi bitirecek bir durum gibi görünüyor. herhalde arrested development'dan sonra en çok üzüleceğim haber de bu olacak.

Spacer
Spacer
  • yok
  • 11 yorum var
  • 23 AÄŸustos 2006 11:25

Yorumlar

Evet ya. bu Kemal Sunal'sız Hababam sınıfı gibi olacak valla (:

nonamed one | 24 AÄŸustos 2006 17:43 |  

mümkün değil elbette.

eğer jd olarak hatırlanmak istemediği için verdiği bir kararsa zaten artık çok geç. hakikaten sinemaya ağırlık vermek istiyorsa, biz ondan iki senede bir film yönetip scrubs'a devam etmesini beklerdik,..

uzadıkça tadı kaçmayan, bilakis daha da iyi hale gelen ender dizilerden scrubs,..

Garden State tekı performansından sonra acıkcası bende yenı yapımlar beklıyorum kendısınden ancak bu tabii ki Scrubs'ı etkılememeli.

Ancak Garden State te ters köşeye yatmış birisi olarak onun yazıp yönettigi ve oynadıgı filmlerin tadınında baska olacagı aşikar.
Natalie Portman ı da yine beraberinde görmek hoş olur.

bill lawrence (dizinin yaratıcısı , yazarı) emmy gecesinde, eğer yeni sezon çok başarılı giderse j.d. olmadan diziye devam edebileceklerini söylemiş.

bu arada 15 eylül'de zach braff'in oynadığı yeni bir film vizyona giriyor (the last kiss), iyice film sektörüne kayıyor sanırsam...

j.d. olmadan diziye nasıl devam edilebilir ki? neredeyse bütün bölümler j.d.'nin düşünceleriyle anlatılıyor zaten. ayrıca j.d.'yi görmezsek o dizinin ne gibi bir tadı kalır ki?

Olmaz Kesinlikle olmaz

the last kiss filmi de güzelmiş,pek de sinema için ayrılma değildir bu bence!başka bişey olabilir altında ama scrubs çok iyi bir dizi!

daha sonra yazılan bir yazıda ayrılmayacağı hatta rekor para alıp kaldığını duyurdum.

ben de en son 350,000 dolardan sonra acayip şımardığını, arkadaşlarıyla arasının kötü olduğunu, kızlar konusunda da haddinden iddialı davranmaya heveslendiğini okudum.

yalnız aldığı para rekor değil bildiğim kadarıyla, friends'in, seinfeld'in, mad about you'nun, drew carry show'un 700,000 dolarlık, milyon dolarlık çekleri yok mu? hatta kelsey grammer, frasier'ın son iki sezonunda bölüm başına 1,2 milyon dolar alıyordu,..

tüm zamanların değil, evet. sezonluk..

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bizi Ekleyin!

22dakika.org Podcast

Bu Site

Bu site pillinetwork'ün bir parçasıdır. detaylar

son yorumlar

reklam

pektutulanlar

network siteleri

RSS & Pilli Kutu